İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve İl Genel Meclisi Üyesi Abidin Orhan Tohumcu, merkeze bağlı Kındırali, Çınarık ve çevre köylerini ziyaret ederek devam eden köy içi kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan,"2020 Yılı Yatırım Programı kapsamında ki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Altyapı hizmeti bulunan köylerimiz için ikinci aşamada olan köy içi kilitli parke taşı çalışmalarını da aynı titizlikle gerçekleştirmekteyiz. Amacımız, Adıyaman geneli köylerimizin tamamının altyapı hizmetine kavuşturulup, akabinde de köy içi yolların kilitli parke taşı uygulamalarının yapılmasıdır."dedi.

Bu konuda çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekleyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

En kısa sürede de hedefimize ulaşmayı umuyoruz. Birlikten kuvvet doğar diyerekten İl Genel Meclisimizce ilimiz için en güzel hizmetlerin kararlarını almayı sürdüreceğiz. Gerek il özel idaresi programı, gerekse de KÖY-DES programında belirtilen hizmetlerin üzerine çıkarak, hizmet çıtamızı daha da yükselmekteyiz.  Bu hususta kırsal kesime yönelik yapılan ve yapılacak olan hizmetler de istişareleri ve emekleriyle bizlere destek olan valimize, milletvekillerimize, teşkilatımıza, il genel meclisi üyelerimize, özel idare genel sekreterimize ve tüm personel arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Tekrardan hizmetimizin temelinde koordinasyon ve ekip ruhu yatmaktadır. İnşallah bu şuurda hedeflerimizi birbir gerçekleştireceğiz." dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha