Adıyaman İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Çaybaşı köyüne bağlı Dumanköy mezrası, Adalı köyü ve Sıratut mezrası ve Yapraklı köyünün Dikmetaş mezrasını ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, yapılan hizmetleri yerinde incelediklerini ayrıca yapılması planlanan hizmetler içinde muhtarlar ile istişare yaptıklarını aktardı.

Erdoğan şunları kaydetti:

"Bugün genel meclis üyelerimizle AK Parti Kahta ilçe başkanımız ile birlikte bölge muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Şu anda Çaybaşı, Dumanköy mezrasındayız. Hacı Müslüm Toprak’ın muhtarımızın misafiriyiz, çevre köy muhtarlarımızla birlikte. Burada muhtarlarımızla istişare yapılıyor, yapılan hizmetleri inceliyoruz, yapılması gereken hizmetleri muhtarlarımızla birlikte istişare ediyoruz. Köyümüzde eksiklerimizi beraber gidermeye çalışıyoruz, taleplerini alıyoruz. Ben muhtarlarımıza teşekkür ederim. Tabi biz sürekli vatandaşlarımızla cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda sürekli sahadayız. Sahada da olmaya devam edeceğiz teşkilatımızla birlikte. Biz muhtarlarımızdan mutluyuz, memnunuz muhtarlarımız da bizden daha fazla çalışıyorlar. Gerçekten biz varsak muhtarlarımızla varız, halkımızla varız. Muhtarlarımızda herkes kendi köyüne elbette hizmet götürmek isterler, götürüyorlar. Zaman zaman eksiklerimiz olmuyor mu oluyor ama böyle geriye döndüğümüz zaman 2002'den sonra gittiğimiz zaman köylerde ne altyapı vardı ne üstyapı vardı. Kilitli parkı taşı, taziye evi, asfalt, yol bakım onarım. Yani şu anda diyebilirim bugün köylerimiz şehir ile bir farkı kalmadığını diyebiliyorum. Çünkü cumhurbaşkanımızda yola çıktığı zaman, biz köylerimizdeki vatandaşımıza şehirde ne varsa köylerimizde olacak demişti. Başladığı zaman söylemiştir. Bugün Allah'ımıza şükürler olsun bunlar hepsi tek tek gerçekleşti.” 

Sıratut mezrasında köy içi kilitli parke çalışması

Başkan Erdoğan, altyapı hizmeti bulunun Adalı köyü ve Sıratut mezrasında devam eden köy içi kilitli parke çalışmalarını ve ileri ki süreçte yapılması planlanan diğer bölümlerin kilitli parke çalışma alanlarını yerinde inceleyerek, köy muhtarı ve köy heyetiyle bir araya geldi.

Burada devam eden çalışmaları yerinde görerek yetkililerden bilgi alan Erdoğan, daha sonra altyapı hizmeti bulunan diğer alanlarında kilit parke taşı döşemesi için alan tespitinde bulundu.

Çalışmaları değerlendiren Erdoğan, altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yapılan programlar doğrultusunda köylerin kilitli parkeye kavuştuğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

 "İl Özel İdaresi ve Toplulaştırma kapsamında bulunan köylerimizin altyapı çalışmaları ivedilikle devam etmektedir. Bizler ise altyapısı biten köylerimizin derhal kilitli parke hizmetine kavuşması için gerekli programları önceden yapıp işleri başlatıyoruz. Allah'ın izniyle bu performans doğrultusunda hizmetlerimizi birer birer tamamlayacağız. Tabi biraz zaman alsa da imkanların her türlüsünü en iyi şekilde değerlendirip hizmeti halkımıza sunmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaların hepsi ekip işidir. Her zaman değindiğimiz gibi bu hizmetler istişareler ile destekler ile gerçekleşmektedir. Hükümetimizin de üzerinde sıkıca durduğu köy hizmetleri, Sayın Valimizin, Sayın Vekillerimizin, teşkilatımızın bilhassa İl Genel Meclisi üyelerimizin gayretleri ile daha da geliştirilerek uygun zamanda halkımızın takdirine sunulmaktadır. Tekrardan bu güzel hizmetlerin köylerimize, hemşehrilerimize hayırlı olmasını diler, tüm çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar dilerim.”

Erdoğan, Dikmetaş mezrasında altyapı çalışmalarını inceledi

Adıyaman İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Yapraklı köyünün Dikmetaş mezrasında devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Erdoğan, köy heyetiyle hizmetler hususunda istişarede bulundu.

Erdoğan; il genelinde imkanlar dahilinde altyapı sorununu çözmeye çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Erdoğan, "Dikmetaş mezrasında devam eden altyapı çalışmalarını yerinde görerek yetkililerden bilgi aldık ve köy heyetiyle köyümüzün ihtiyaç ve taleplerini görüştük. Hedefimiz ilimiz geneli tüm köylerde altyapı çalışmalarını bitirmektir. Gerek toplulaştırma kapsamında gerek ise de İl Özel İdaremizce bu hizmeti halkımıza sunmaya devam ediyoruz. Bu güzel hizmetin köyümüze hayırlı olmasını dilerim. Çalışmaların tamamlanması ile de önümüzdeki süreçte köyümüzün kilitli parke çalışmalarına başlayacağız. Tekrardan altyapı çalışmalarının köyümüze ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını dilerim."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha