AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, Sivil Toplum Halkla ilişkiler Başkanı Hakan İnan ve Seçim İşleri Başkanı Av. Furkan Dündar STK temsilcilerini ziyaret etti.
Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış,"Bilindiği üzere 19 Kasım tarihinde olağan 7. Merkez ilçe kongremizi gerçekleştirmiştik. Gerçekleştirilen olağan kongremiz sonrası sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz ve sendika temsilcilerimiz yönetimimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bizlerde bu kapsamda bugün bizleri ziyaret eden Hukukçular Derneğimize, Sağlık-Sen’e, Memur-Sen’e, TÜGVA’ya, Hak-İş Sendikasına, Kızılay’a ve Tabipler Odasıyla ve Evrensel Hafızlar Derneğine iadeyi ziyaret bulunuyoruz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum."dedi.

"STK temsilcimize yürekten teşekkür ediyorum"

Sivil toplum kuruluşlarıyla bir arada olmaya istişareler içerisinde olmaya özel gayret ettiklerini belirten Başkan Alkayış,"AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı olarak sivil toplum kuruluşlarımızla bir arada olmaya istişareler içerisinde olmaya özel gayret ediyoruz. Çünkü sivil toplum kuruluşlarımızın taleplerini halkımızın talepleri olduğu şiarındayız. Bu iadeyi ziyaret vesilesiyle de özellikle pandemi süreci ile ilgili durum nedir yapılanlar nelerdir halkımızın hükümetimizden beklentileri nelerdir ve ilimizde izlenmesi gereken temel politikalar neler olmalıdır üzerine geniş bir istişare gerçekleştirdik. Hassasiyet içerisinde sürece uyum sağlayan herbir STK temsilcimize yürekten teşekkür ediyorum. İleriki zamanlarda da aşama aşama bizleri ziyaret eden ve mutlaka bir araya gelmemiz gerektiğini düşündüğümüz sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcileri ile istişarelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu süreçte bizlere kapılarını açarak çok samimi bir şekilde ağırlayan maske mesafe ve hijyen kurallarını son derece riayet ederek icra eden başta Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Merkez ilçe Başkan yardımcımız Sayın Hakan İnan’a ve çok kıymetli STK temsilcilerimize çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum." Şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha