Kentte bir otelde düzenlenen toplantıda gazetecilere açıklamada bulunan Güney Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkan adayı Nevzat Başak, "9 Temmuzda yapılacak olan Güney Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanlık seçiminde adaylığımı resmen duyurmuş bulunuyorum."dedi.

"Kazanacağımdan eminim"

Başak, şunları kaydetti:

"Böyle bir yola girmemdeki en önemli etken, kazanacağımdan emin olmamdır. bundan emin olmamın tek sebebi de siz değerli dostlarımın yanımda yer almasıdır. sizler yanımda olduğunuz sürece, bu yolda hiç şüphe içine düşmeyeceğim. Bu yarışı kazanma isteğimin yanında, kazanmanın bir ihtiyaç haline geldiğini de unutmamalıyız. Sizlerle beraber, bayrağı elimize aldıktan sonra da durmayacağız. 

Bu yola girmemizin amacı, hepimizin bildiği bazı yanlışları düzeltmek, koltuk için değil toplum için çalışmaktır. bu yarışı benim için değil, hepimiz için kazanmalıyız...Bugün burada yanımda olmanız, benimle bu heyecanı paylaşmanız, bana yoldaşlık etmeniz beni çok duygulandırıyor. insanın gözü kapalı güvenebileceği, şüphe duymadan sırtını yaslayabileceği dostlarının olması muazzam bir duygu. hepinizi içtenlikle selamlıyorum. Yeni dönemin başkan adayı olan arkadaşıma da başarılar diliyorum, umarım, adil bir seçim süreci geçiririz.Hepinize teşekkür ederim."

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ziya Duranay’da şu ifadelerde bulundu:

Biz 20 yıllık beraber olduğumuz yönetim kurulu üyesi Nevzat Başak’ın adaylık söz konusu olunca bizde birlik ve beraberlik içerisinde esnafımıza daha nasıl yardımcı olabiliriz daha nasıl hizmet edebiliriz anlamında bir karar birliğine vardık. Vatandaşımızı biz şu anda önümüzdeki bu güney esnafı esnaf ve sanatkarlar kredi kooperatifini aday olduğumdan dolayı burada toplanmış bulunmaktayız. Bütün gelen arkadaşlara ben teşekkür ediyorum inşallah yine esnaf kazanacak yine bu camia da çalışan esnaflarımıza hizmet etmek amacıyla bunu yapmayı amaçlıyoruz ben şimdiden herkese teşekkür ediyor arkadaşımıza başarılar diliyoruz."

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha