Babar açıklamasında, “Çanakkale Anadolu insanının Din-i Mübin-i İslam-ı yeryüzünden kaldırmak için toplanmış küfür ordusuna karşı direnişin destanıdır…

Gelecek nesillerin gururla hatırlayıp onlara bırakılan mirası farketmeleri için büyük fırsat . Müslümanın yüksek ruhunun , karekterinin ve yüksek iradesinin çelikleştiği bu mucize savaş  Allah’ın kuluna özel yardım ettiğinin alametinide taşımaktadır . Öyleki Düşmanımız olan komutanlardan Winston chorchill bizler müslümanlarla değil Allah’la savaştık demiştir .

1915 yılında rahat yaşayacağız safsatasıyla toplumu uyutmaya çalışan ilizyonistlere karşı Çoğunun babası savaşta şehit olan,  asker ihtiyacı olduğu İÇİN askeri okula zorunlu alınan yaşları. 9 ile 13. Yaşları arasında olan  yüzlerce çocuklarımızda vardı .

Türkav olarak ; bu vatana kalben bağlı anne babalardan isteğimiz Çocuklarımızın odalarına; sahte, sanal, animasyon kahraman resimlerinin  yerine    Çanakkale destanını yazan  ayaklarını öptüğüm sonbahar günü şehit olan 9- 13 yaşları arasında bu kahraman çocukların resimlerini , çocuklarının duvarlarına asmalarıdır.  assınlar ki, “Türk Çocuğunun” nasıl kahramanlar  olduğunu görsünler de övünsünler!

DENİZ KAN OLMUŞ , TOPRAK KAN ,HEPSİNDEN ÖTE CAN !

Tüm ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN “ Dedi.

Editör: Adıyaman Haber