DEVA Partisi Adıyaman İl Kongresine katılmak üzere Adıyaman’a gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, il kongresi sonrasında Kahta’ya gelerek DEVA Partisi Kahta İlçe Başkanlığı binasının açılışını yaptı.

Babacan ve beraberindeki heyeti DEVA Partisi Kahta İlçe Başkanı Muhammed Şükrü Turanlı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Parti binasının açılış töreninde konuşan Babacan, "Adıyaman’da 1. Olağan İl Kongremizi tamamladık ve Adıyaman İl Başkanlığımızın açılışını gerçekleştirdik. Şimdi sizlerle beraber Kahta İlçe Başkanlığımızın açılışını yapıyoruz."dedi.

Babacan, DEVA Partisi'nin Adıyaman’da dört bir köşede ve bütün ilçelerde de hızla örgütlendiğinin altını çizerek, şöyle konuştu:

"Bu açılışı yapıyoruz ama iş burada bitmiyor. Asıl çalışma bundan sonra başlıyor. Bütün teşkilat mensuplarımızın bundan sonra yoğun bir şekilde cadde cadde, sokak sokak ve kapı kapı dolaşmaları gerekiyor. Hatta partimizin ülkemiz için, Adıyaman’ımız için plan ve projelerini vatandaşlarımıza bire bir anlatmaları gerekiyor. Önümüzde yoğun bir çalışma dönemi var. Ben tekrar hayırlı olsun diyorum. Burada bu hizmet binamızın ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizlere de çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Tüm ilçe teşkilatımıza da buradan ayrıca teşekkür ediyorum ve ailelerinize selamlarımı iletmenizi rica ediyorum."

Babacan, konuşmasının ardından parti binasının kurdelesini keserek açılışını gerçekleştirdi.

Daha sonra Babacan ve beraberindeki parti yetkilileri ilçe binasını gezerek İlçe Başkanı Muhammed Şükrü Turanlı’dan bilgi aldı. Zamanının kısıtlı olmasından dolayı parti çalışmaları kapsamında Diyarbakır’a geçeceğini ifade eden Babacan, Kahta’dan ayrılırken sokaktaki vatandaşlarla sohbet etti ve evlerinin balkonundan el sallayan çocuklara ve bayanlara selam gönderdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha