ADD yeni seçilen yönetim ile üyelerin tanışması amacıyla düzenledikleri pilav günü etkinliğini geleneksel hale getirmek için bir araya geldi.

-"ADD PİLAV GÜNÜ ETKİNLİĞİNİ GELENEKSEL HALE GETİRMEK İSTİYORUZ"

Düzenlenen etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan ADD Başkanı Aslan Palalı, "Bugün istedik ki yeni seçilen yönetimimiz ile üyelerimizi buluşturalım. Bir neden olsun bu lokmamız, bunun için bir pilav günü etkinliğini düzenledik."dedi.

Başkan Palalı, “Bu pilav günümüz de üyelerimizin arasındaki kaynaşmayı, dayanışmayı, birlekteliği kardeşliği tanışmayı hedefledik ve bu anlamda bunu gerçekleştirdik ve biz bunu daha farklı şekilde yaparak ileriki dönemlerde bu pilav gününü geleneksel bir hale getirmek istiyoruz. Her yıl 19 Mayıs’ta bunu açık alanda bir piknik alanında, bir yeşillik alanda, böyle bir yerde herkesin katılımını sağlayacak sanatçılarla türkülerle halaylarla gençlerimiz ile vatandaşlarımız ile buluşarak böyle bir şey düşünüyoruz. Umut ederim bu projelerimizi hayata geçire biliriz her yıl 19 Mayıs’ta geleneksel 'ADD Pilav Günü' etkinliğimizi yapmış oluruz ki hedefimiz bu, ileriki dönemlerde hayata geçireceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha