Adıyaman’da problemli noktalardan birisi daha düzeltiliyor. Her gün şehrin farklı bir köşesinde altyapı çalışmaları yapan ASKİM, kış aylarında meydana gelebilecek su baskınlarını önlemek amacıyla, sıkıntılı noktaların altyapı şebekesini güçlendiriyor. Önceki gün Siteler Mahallesi’nde yoğun bir çalışma yapan ASKİM’in teknik ekipleri, 2. Çevreyolu üzerindeki Koşu Parkı Kavşağı’nda gerekli çalışmalara başladı. Barbaros Hayrettin ve Karapınar mahallelerini yakından ilgilendiren Koşu Parkı Kavşağı’ndaki altyapı güçlendirme yönünde çalışmalar yürütüyor.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan yetkililer; “Kış mevsiminde aşırı yağışlardan ötürü yaşanması muhtemel sel baskınlarının önüne geçmek için, belirlenen sıkıntılı noktaların altyapı şebekesini güçlendiriyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızı şehir genelinde yapıyoruz. Amacımız, yağışlı günlerde vatandaşlarımız sorun yaşamsın” ifadelerini kullandı.

Çalışmaları yerinde gören vatandaşlar da memnuniyetini dile getirerek, başta Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç olmak üzere, tüm yetkililere teşekkürlerini belirttiler.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha