Adıyaman ASD Akedemi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı A.Sıddık Diyarbakırlıoğlu,"Biz bu sektörde çok yorulduk, çok üzüldük, çok sıkıntılar yaşadık elimizden geldiğinin en iyisini yapmaya hazırız." dedi.

Diyarbakırlıoğlu, PHA muhabirine yaptığı açıklamasında, pandemi sürecinin tüm sektörde olduğu gibi öğrenci servis işletmecilerini de olumsuz etkilediğini aktardı.

Diyarbakırlıoğlu, Adıyaman'da yaklaşık 20 yıldır öğrenci ve personel taşıma hizmeti verdiklerini söyledi.

Pandemi sürecinin tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir çok sektörü zor durumda bıraktığını belirten Diyarbakırlıoğlu, öğrenci servis işletmeleri olarak okulların açılmasına hazır olduklarını ifade etti.

Diyarbakırlıoğlu, araçların gerekli şekilde dezenfekte edildiğine vurgu yaparak, "Özellikle dezenfektan malzemesi bulundurup çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde güvenle okullarına gidip evlerine gelmeleri için hazır durumdayız. İdari olarak bize ön görülen şartlar ne olursa olsun biz bu sektörde çok yorulduk, çok üzüldük, çok sıkıntılar yaşadık elimizden geldiğinin en iyisini yapmaya hazırız. Öğrenci taşımacılığı yapan arkadaşlarımızla görüşmelerimizde gündeme gelen gerek koltuklar arası mesafe olsun, gerekse dezenfektan malzemeleri olsun her türlü şekilde öğrencilerimizi hazır olarak bekliyoruz." dedi.

"Gerekli hassasiyeti gösteriyoruz"

Servis araçlarının son model araçlardan oluştuğuna değinen Diyarbakırlıoğlu, şöyle devam etti:

"Bütün servis araçlarımız özellikle anaokulu ve ilkokul çağındaki araçlarımızda servis ablaları bulunmaktadır. Zaten araçlarımızda yönetmenliğe göre alet ve ekipman olarak uygundur. Bu konuda gerekli hassasiyetliği gösteriyoruz, göstereceğimizden de emin olabilirsiniz. Bize güvenen insanları mahcup etmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Temennimiz önceliğimiz sağlığımıza kavuşmamız tüm dünyada ülkemizde sağlığımızın daha önce nasılsa rahat bir şekilde hayatımızı sürdürüyorsak bundan sonraki süreçtedir sağlıklı bir şekilde normal hayata dönmemiz ama bunun getirisi velilerimize ve bize farklı şekilde yansıyabilir. Bizim firma olarak görüşümüz yönetici arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde ortaya çıkan sonuçta ekonomik düzey Adıyaman'da belli. Biz elimizden geldiği kadar velilerimize yansıtmadan bu süreci sürdürmeyi düşünüyoruz."

"Servis personelini ve şoförlerimizi tanıyın"

Velilere bazı tavsiyelerde bulunan Diyarbakırlıoğlu, "Firmalara ve firmalardan ziyade çocuklarını taşıyan servis personeli arkadaşlarımıza, şoförlerimize tanıyıp o şekilde teslim etmelerini nihayetinde Adıyaman'da servisçilik bir sektör haline geldi. Bunun sonucunda her sektörde olduğu gibi değişik karakterde insanlarımız mevcut. Ancak şoför arkadaşları tanırsak sürekli iletişim halinde olursak daha iyi olacağını düşüyorum." diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha