Adıyaman geneli altyapı çalışmalarının tamamlandığı köylerde, köy içi kilitli parke taşı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, altyapı hizmetinin gerçekleştirildiği köylerde devam eden köy içi kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Erdoğan, kendisine eşlik eden önceki dönem muhtarlar ve mevcut muhtarlardan çalışmalar hakkında bilgi alarak ileriki süreçte yapılması düşünülen ve köylerin ihtiyaç ve taleplerini karşılayacak konular hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Çalışmalar hakkında kısa bir açıklama yapan Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

"Köylerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Bugün mevcut muhtarlarımız ve önceki dönem muhtarlarımızla birlikte köylerimizde devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyerek köyün ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Malumunuz İl Genel Meclisi karar organıdır. Bizler yapılacak hizmetlerin kararını alır ve takibini sağlarız. Bu konuda her yıl İl Genel Meclisi üyelerimizle birlikte yıllık çalışma ve bütçe programımızı hazırlayıp ona göre hizmetimizi gerçekleştiririz. Bu konuda hemşehrilerimiz müsterih olsun. Köylerimize yapılan hizmetlerde esas alınan meclisimizin almış olduğu doğru kararlar ve yapım sırasına dikkat etmektir."

Erdoğan, köylere sunulan hizmetlerde ise büyük bir rol üstlenen ve kararların onay mercii olan Vali Mahmut Çuhadar'ın ise her anlamda destekte bulunarak kırsal kalkınmanın artırılması için gayret gösterdiğini vurgulayarak, "Tabiki bu güzel hizmetlerin köylerimize kazandırılması bir ekip işidir. Özellikle il özel idaremiz başta Genel Sekreterimiz Sayın Sami Işık ve ekibiyle birlikte kırsal kesime yönelik hizmet yapımının en güzel örneğin teşkil etmektedir. İnşallah iyi bir ekip ruhuyla ileriki süreçte birçok köyümüzün ihtiyaç ve talebini karşılamaya yönelik çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bizlerin gayesi belli... Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, milletvekillerimiz ve teşkilatımızın destekleriyle ilk günki aşkla hizmete devam edeceğiz."şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha