Adıyaman Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel, Başkan vekili Abdulkerim Işık ve Genel Sekreter M. Sait Yıldırım’ın hazır bulunduğu ziyarette duygularını paylaşan Adil Alan, yaklaşık 8 yıldır Adıyaman’da görev yaptığını belirtti.

Alan, “Bu süre zarfında gerek Adıyamanlı hemşehrilerimizle gerekse Adıyaman Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak güzel birliktelikler, güzel dostluklar oluşturduk. Hep birlikte Adıyaman’ımızın faydasına, iyiliğine ve güzelliğine dair gayret gösterdik."dedi.

Önemli aşamalar kat ettiklerine  inandığını ifade eden Alan, şöyle devam etti:

"Engin gönlü ve hoşgörüsü ile beni kucaklayan çok değerli Adıyamanlı hemşehrilerimize ve Kent Konseyi başkanımız H. Sinan Temel ile değerli yürütme kurulu arkadaşlarıma en kalbi minnet ve şükran duygularımı paylaşıyorum. Kent Konseyi yürütme kurulu arkadaşlarımdan ve aziz Adıyamanlı hemşehrilerimizden de haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Adıyaman’ın iyiliği noktasında bundan sonra da üzerime düşen ne olursa seve seve yapmaya hazırım. Allah’a emanet olun.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve duygusallığı bir arada yaşadığını söyleyen Başkan Sinan Temel ise,

"Değerli kardeşimiz, aziz dost ve kıymetli hemşehrimiz Adil Alan bey ile kent konseyi yürütme kurulunda iki dönemdir birlikteyiz. Çok değerli fikirlerinden istifade ettik, ilimize önemli katma değerler sundu. Adıyaman tarım ve hayvancılığının gelişmesi için geceli gündüzlü çalıştığına şahidiz. İlimiz adına üzüldüğümüz ama kendisi hakkında iyisi ve hayırlı olduğuna inandığımız Adana İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanmasına sevindik, hayırlı olsun. Bulunduğu her yere çok önemli katkılar sunan değerli müdürümüzün Adana’da da güzel çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. Kendisini daha önemli görevlerde görmek istiyoruz. Gerek ilimize katkılarından gerekse Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak uyumlu, üretken ve verimli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha