Milletvekili  Taş, mesajında, 10 Nisan 1845 yılında kurulan  Polis Teşkilatının gücünü halktan ve kanunlardan alarak, görevini her zaman fedakarca yaptığını,  toplumun güvenini ve takdirini kazandığını kaydetti.
 
Millet olarak polisine her zaman güvendiklerini, her türlü desteği vererek, yanında  yer aldıklarını ve  almaya da devam ettiklerinin altını çizen Taş, şöyle devam eti:
"Bu onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek başta Adıyaman’ın Barış,güven ve huzur şehri olmasında mesai mefhumu tanımadan görev alan emniyet teşkilatına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gün Polis teşkilatı 174 yaşındadır. Bu süre aynı zamanda polis teşkilatımızın  tecrübesinin bir göstergesidir. Polis teşkilatının bu tecrübe ile bundan  sonrada  görevlerini  layıkıyla  yapacağına  inancımız tamdır. 
Bu duygu ve düşüncelerle gazilerimizi minnetle, şehit polislerimizi rahmetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında hizmet vermekte olan tüm polislerimize üstün başarılar ve  ailelerine de sağlık, mutluluk ve esenlikler dileyerek tüm Emniyet Teşkilatımızın  Polis Haftasını kutluyorum."
Kaynak : PHA
Kaynak: pha