31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçiminde, Kahta Belediye Başkanı olarak seçilen İ. Yusuf Turanlı'ya Adıyaman Gazeteciler cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetimi Kurulu üyeleri ziyarette bulundu.

Ziyaretten doyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Turanlı,” Seçim arifesi boyunca hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan basımıza çok teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde verdiğimiz sözler ve projelerin hayata geçirmesi için çok çalışacağız. Siyasi kimliğimizi bir tarafa indirdik. Hizmet kimliğimizi taktık, bundan sonra ilçemize hizmet etmek için çalışacağız. Biz kimseyi ayrıştırmadan, herkese eşit hizmetler götüreceğiz.”

Başkan Turanlı 5 Milletvekilimizle de görüşeceğim. Kahta ilçemize hizmetler konusunda, parti ve görüş ayrıt etmek sizin, ilçemizin çıkarı için,5 Milletvekillerimizle görüş ve desteklerini isteyeceğiz. İlçemizin menfaatini her şeyden önce gelir." diyen Başkan Turanlı, “ Parti rozetlerimizi bir kenara indirdik ve ilçemize hizmet etme rozetini taktık. Bu sebeple herkesin, her kesimin destek ve görüşleriyle, ilçemize güzel kalıcı hizmetler bırakmasını istiyorum” diye konuştu.

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ise , “ Öncelikle Belediye Başkanlığınız hayırlı olsun, Allah iyi hizmetler yapmanıza yardımcı olsun. Sizin bir diğer dönemizin de, birçok hizmetlerinize şahit olduk. Allah var çok iyi ve kalıcı hizmetler ilçeye bıraktınız. İnşallah bu dönemde, hizmetlerinizle kendinizden bahis ettirirsiniz. Sizi bir siyasetçi olarak tebrik ediyorum.  “ Milletvekilleriyle, Bakanlarla ilçemizin menfaati için görüş ve destek isteyeceğim” dediniz. Bu da gösteriyor ki; İçinizde hizmet etme coşkusu var. Kahta halkına çok iyi hizmetler yapacağınıza inanıyoruz diye konuştu. 

Editör: Adıyaman Haber