Bünyesinde ilk tek televizyonunu, bütün günlük gazeteleri, ilin tek bölgesel ajansını, ulusal ajanları ve onlarca faal internet sitesini barındıran Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) üyeleri için bir birinden önemli yenilikleri hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Kurulduğu günden bu yana düzenlediği etkinliklerle, misafir ettiği önemli isimlerle ve üyeleri için hayata geçirdiği projelerle ilin en etkin cemiyeti durumuna gelen AGAD, üyeleri için yeni sürprizleri hayata geçirmeye devam ediyor.

AGAD üyesi gazetecilerin yararlanacağı yeni çalışma hakkında bilgi veren Başkan İbrahim Aslan, üyelerinin ilde faaliyet gösteren bazı iş kollarından daha makul fiyatlarda yararlanması için uzun süre önce planladıkları çalışmayı hayata geçirdiklerini dile getirerek, “Üyelerimizin ihtiyaç duyduğu iş kollarından daha makul ücretlerle yararlanabilmesi için ilimizde faaliyet gösteren bazı sektörlerin temsilcileriyle görüşüp, AGAD üyelerine indirimli satış yapmalarını sağlıyoruz. Projemize ilk destek Mutlu Petrolden geldi. Mutlu Petrol sahibi Oğuz Mutlu’ya verdiği desteklerden dolayı AGAD ailesi adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra AGAD üyesi arkadaşlarımız Mutlu Petrolden yakıtı yüzde 5 indirimle alabilecekler. Bundan sonra da diğer iş kollarıyla görüşmelerimizi yapıp, üyelerimize daha uygun ortamlar oluşturmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha