Çok değerli Adıyamanlılar Net Haber takipçilerimiz, Adıyaman son dakika haberlerini sizlere en kaliteli ve en hızlı şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz.

Adıyamanlılar Net Haber Sitesi “Adıyamanlılar” olarak hepimizin sitesidir.

Yönetim olarak sizlerden istirhamımız, nerede bir Adıyaman’lı varsa, Adıyamanlılar Net Haber sitemizi tavsiye edip, masa başında ve cep telefonlarında takip etmelerini sağlamanızdır.

Adıyamanlılar Net Haber Sitemizin Cep Uygulamasının olduğunu,  Ceplere indirilip takip edildiğini bilmeyenlere duyurmanız, cep telefonlarına indirmelerine yardımcı olarak sitemizi takip etmelerini sağlamanız sesimizin daha çok duyurulması demektir ki, bu da Adıyamanlılar olarak gücümüze güç katacaktır.

Bu sebepledir ki;

  1. Adıyamanlılar Net Haber sitemizi günün her saatinde tıklayarak sıcak haberleri takip edelim.
  2. Tüm dost, arkadaş, akraba ve bütün tanıdıklara böyle bir sitenin olduğunu tavsiye edip takip etmelerini sağlayalım.
  3. Adıyamanlılar Net Haber sitemizin Cep Uygulaması Mevcuttur. Tüm Cep telefonlarına uygulamadan rahatça sorunsuz indirilebilir. Herkese tavsiye edip Uygulamayı indirmelerine yardımcı olalım.
  4. Haber Sitemizde 30’un üzerinde Makale yazan yazarlarımız vardır. Köşeleri takip ederek yazarlarımıza yorumlarla destek verelim.
  5. Adıyamanlılar Net Haber Sitemiz İHA (İhlas Haber Ajansı) abonesidir.
  6. Haber sitemiz tüm Adıyaman Haberlerinin yanı sıra Taziye Haberlerini de vermektedir.
  7. Uygun gördüğümüz haberleri ve makaleleri sosyal medya hesaplarımızda paylaşmamız haberlerimizin daha çok kitlelere ulaşması demektir.
  8. Haber sitemizi sık kullanılanlara eklemeyi unutmayalım.

Not: Haber sitemiz tarafsız yayın yapmaktadır. Bölücülük hariç, tüm siyasi parti, sendikalar, sivil toplum örgütlerine eşit mesafededir.

www.adiyamanlilar.net

Editör: Adıyaman Haber