1 Aralık 1954 yılında il statüsüne kavuşan Adıyaman’ın il oluşunun 66. yıl dönümünü gün boyunca çeşitli etkinliklerle kutlayan Adıyaman Belediyesi, pandemi sürecinden dolayı son dönemlerde sıklıkla gerçekleştirdiği online etkinliklerinden bir tanesine daha imza attı.

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen kutlama etkinliklerinin son programında Adıyamanlı ünlü türkücü Kahtalı Mıçı’yı hayranlarıyla buluşturan Adıyaman Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yayınladığı konser büyük ilgi gördü.

Online konserde birbirinden güzel parçaları ile hemşerilerine doyumsuz bir akşam yaşatan Kahtalı Mıçı konser sonunda yaptığı konuşmada, pandemi sürecine rağmen böyle anlamlı bir günde böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

Konseri Adıyaman Belediyesi’nin YouTube, Facebook ve Instagram hesaplarının yanı sıra Mercan TV’den de canlı olarak takip eden vatandaşlar da yaptıkları yorumlarla hem sanatçıya, hem de organizasyonu gerçekleştirilen Adıyaman Belediyesine teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha