Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanı Murat Bulut, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB)Başkanı Ziya Duranay'ı ziyaret ederek Türk Kızılay'ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bulut, ziyarette Türkiye genelinde 16 ilde faaliyet gösteren Türk Kızılay Toplum Merkezlerine bir yenisi de Adıyaman'da kurulacağı müjdesini verdi.

Ziyaretten ötürü teşekkür eden ESOB Başkanı Duranay, ise  Adıyaman için çok hayırlı bir hizmet olduğunu belirterek, "Kurulduğu takdirde gerek ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın, gerekse misafir ettiğimiz kardeşlerimize psikolojik destek, istihdama yönelik meslek edindirme kursları, gençlik ve çocuk programları alternatif ürünler yetiştirme kursları, deprem, şiddete maruz kalmış insanlara psikolojik destek ve danışmanlık hizmetlerinin yürütüldüğü geniş bir faaliyet alanları olacak. Bu vesileyle Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanı Murat Bulut' a ve beraberindeki Türk Kızılay Genel Merkezinden gelen uzman arkadaşlarımıza ziyaretten dolayı çok teşekkür eder, böylesine hayırlı bir çalışmada ilimiz ve esnaflarımız hakkında bilgi paylaşımı yaparak katkı sağladıksa ne mutlu bize."şeklinde ifade etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha