30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıldönümü nedeniyle Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın ev sahipliğinde TPAO Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde verilen resepsiyonda İl Protokolü ile Adıyamanlılar bir araya geldi. 

Vali Mahmut Demirtaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona İl Jandarma Komutan Albay İbrahim Koyuer, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Vali Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri,  İl Genel Meclis Başkanı ve Üyeleri, mahalle muhtarları, şehit aileleri ve gaziler ile askeri erkân katıldı.

TPAO Sosyal Tesislerinde verilen ve Adıyaman’da her kesimin katılımı ile düzenlenen resepsiyonda Vali Mahmut Demirtaş, bütün konuklarını kapıda karşıladı. Bütün masaları Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve Garnizon Komutanı Albay İbrahim Koyuer ile birlikte tek tek gezen Vali Demirtaş konukları ile yakından ilgilendi.

Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın sevinç ve onurunu yaşadıklarını ifade eden Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman milletimiz tarafından kazanılan bu zafer, bağımsızlık aşkıyla yanan bir milletin azim ve inancının zaferidir.  Vatan sevgisi ve bağımsızlık inancıyla bu zaferi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna canını seve seve feda eden bütün aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Bütün Adıyamanlı hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum”dedi.   

Editör: Adıyaman Haber