Adıyamanlılar.Net Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yaşar’ı ziyaret eden Adıyaman Türkav (Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) Başkanı Yusuf Babar, Türk Bayrağı Rozeti, Kalem ve Türkav Takvimi taktim etti.

Ziyarette Yusuf Babar: “Türkav Türkiye genelinde teşkilatlanan milli ve değeri olmazsa olmazı olan, ülkenin ve ülke insanlarının ileriye gitmesi, mutlu olması, birlik ve beraberlik içinde olması için çalışmalar yapan bir kurumdur. Bugün Adıyamanlılar net Haber Sitesi’ni 10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle ziyaret ettik. Bütün çalışan gazetecilerin gününü kutluyor başarılar diliyorum.” dedi.

Adıyamanlılar.Net Genel Yayın Yönetmeniz Yunus Yaşar’da: “ Adıyamanlılar.Net Yerel Haber Sitesi olarak 2006’dan beridir tarafsız olarak yayın yapıyoruz. Bölücülük hariç bütün partilere, sendikalara ve sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafedeyiz. Şimdiye kadar böyleydik bundan sonrada böyle olacağız. Sessiz çoğunluğun sesi olduk, öyle olmaya devam edeceğiz. Mazlumların hep yanında olacağız. Kamu çalışanlarının seslerini hep duyurduk, duyurmaya devam edeceğiz.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bizleri ziyaret eden Türkav (Türkiye Kamu Çalışanları) Adıyaman Başkanı Yusuf Babara Teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Editör: Adıyaman Haber