Rotary 2430. Bölge Federasyonu Başkanı Serhan Antalyalı, yaptığı açıklamada, ”Mersin Hilton Otelinde 87 kulüp 58 başkan ve 310 rotaryen ve konukların katılımı ile düzenlenen sinerjik konferansta bir yıl boyunca insanların hayatına dokunan farklı projeler üreterek topluma hizmet eden başarılı Rotary Kulüpleri, komiteler ve başkanları emeklerinin karşılığı olan ödüllerini aldı. Bizler pandemi dönemin rağmen bu kadar büyük bir performans ile çalışabileceğimizi açıkçası tahmin etmiyorduk. Ancak kulüplerimizin, başkanlarımızın ve tüm Rotary ailemizin üyeleri öylesine canla başla çalıştılar ki böylesin bir dönemde “Rotary Fırsatlar Yaratır “ sloganı ile yüzlerce proje geliştirerek on binlerce insanın hayatlarına dokunmayı başardılar. Ben Rotary 2430. Bölge Federasyonuna başlı kulüplerimize ve başkanlarımıza üstün başarılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir yıl boyunca Adıyaman’a ve halkına yararlı projeler üreterek binlerce insana hizmet etmeyi başardıklarını belirten Nemrut Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı İsmet Atay, “Rotary Fırsatlar Yaratır” sloganı ile bütün dünyayı ve ülkemizi saran pandemiye rağmen başta Eğitim olmak üzere topluma yararlı bir çok projeye imza attıklarını söyledi.

Bizler memleketimize hizmet ederek mutlu oluyoruz diyen Atay, şöyle konuştu:

”Yaşadığımız kente ve topluma hizmet her şeyden önemli. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerin eğitimine yönelik projeler, engellilerin topluma kazandırılması için yıllardır yaptığımız çalışmalar ve içinde bulunduğumuz pandemiye inat çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Bir yıl boyunca yurt içindeki ve dışındaki Rotary Kulüplerimizin ve Rotaryen dostlarımızın da desteği ile harika projeler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Emeklerimizin karşılığında Rotary 2430. Bölge Federasyonu Başkanı Serhan Antalyalı tarafından Kulübümüz 1’i Uluslararası, 3 başta kulüp üyelerimiz olmak üzere projelerimize destek veren katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.”

Başkan İsmet Atay ile yola devam 

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü 2020-2021 dönem Başkanı İsmet Atay bir yıl süren görevini başarıyla tamamlayıp yılsonu değerlendirme toplantısı “Sinerjik Konferansta” gerçekleştirilen devir teslim töreninde 2021-2022 döneminde görevini sürdürmek üzere dönem Rotary Kolyesini devraldı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha