Adıyaman il genelinde yapılan art arda yoğun faaliyetler, çalışmalar ve etkinlikler sonucunda Adıyaman Genç Memur-Sen İl Teşkilatı yapılan oylama sonucunda büyük bir oy farkı ile Genç Memur-Sen Genel Merkezi tarafından mart ayında 81 il arasından Türkiye birincisi seçilerek plaket ile ödüllendirildi.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl Teşkilatı'nda düzenlenen plaket törenine Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Ali Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Genç Memur-Sen İl Başkanı Mücahit Tekin ile Samsat Genç Memur-Sen ilçe Başkanı Yunus Güzel ve yönetim kurulu katıldı.

Adıyaman Genç Memur-Sen teşkilatını başarısından dolayı tebrik eden Deniz, burada yaptığı konuşmasında, Genç Memur-Sen Adıyaman İl Teşkilatı'nın her bir neferi ile gurur duyduklarını ifade etti.

Deniz, şunları dile getirdi:

"Türkiye'nin en büyük gençlik teşkilatı olan Genç Memur-Sen'imizin ülke gençliği için hedef edindiği ilim, irfan yolunda şuurlu bir gençlik şiarını hayata geçirmeye adanmış teşkilatımızın "Mart ayı- İstiklal ayı kapsamında göstermiş olduğu üstün gayretleri dolayısıyla "Ayın Teşkilatı" seçilen Genç Memur-Sen Adıyaman teşkilatımızın her bir neferi ile gurur duyuyoruz. Gayreti ve özverisi ile Genç Memur-Sen Adıyaman teşkilatımızı daha aksiyonel bir yapıya eviren Mücahit Tekin başkanımızın şahsında tüm gençlerimizi yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha