Halka daha etkin ve yerinde hizmetler sunabilmek için kurumsal yapıya büyük önem veren Adıyaman Belediyesi, bu çerçevede çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın talimatıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılım gösterdiği ‘Kurumsal Gelişim Çalıştayı’ düzenlendi.

Özel bir otelde düzenlenen çalıştayın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, "Belediyemizin sahip olduğu imkanlar çerçevesinde halkımıza daha etkin hizmet sunabilmek için organizasyonel yapı, iş süreçleri ve kurumsal performansı arttırmamız gerektiğini düşündük. Bunun için de, hedeflerde verimsizliğe yol açabilecek problemler ve kök nedenlerin belirlenmesi amacıyla yönetim kadromuzun katılım göstermesini istediğimiz bu çalıştayı düzenledik. İnşallah gerçekleştirdiğimiz bu çalıştayda elde edeceğimiz kazanımlarla, iş akışlarımızda veya organizasyon yapımızda bulunan ve gelecekte oluşabilecek sorunları daha erken tespit ederek önlem alır ve belediyemizin büyümesine, hedeflerine ve verimliliğine olumsuz etki edebilecek etkenlerin çözümünü daha hızlı ortaya koyarız."dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha