Adıyaman Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na hazır. Bir yandan Cumhuriyet Bayramı’nda şehrin ay-yıldızlı bayraklarla donatılması için esnafa bayrak dağıtacak olan belediye, diğer yandan da sosyal medya hesaplarından #Adıyamanda29Ekim hashtagi oluşturarak, hem sosyal medya üzerinden buluşulmasını hem de havai fişek gösterisi ve ‘Kahramanlık Türküleri’ konserini sosyal medya hesaplarından canlı yayınlamak için tüm hazırlıkları tamamladı.

Sürdürülen çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan yetkililer, bayram öncesinde tüm esnafa bayrak dağıtılacağını belirterek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla sürdürülen hazırlıkların tamamlanma aşamasına geldiğini ifade etti.

Bayram coşkusu evlere kadar ulaşacak

Kutlama kapsamında bir kaç organizasyon gerçekleştirileceğine işaret edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Pandemi sürecinden dolayı eskisi gibi bir arada kutlayamayacağımız bayramın coşkusunu bir nebze olsun evlerimize kadar ulaştırmak için Adıyaman Belediyesi olarak birkaç organizasyona imza atmayı planlıyoruz. Bunların ilki bayram öncesinde şehir merkezimizde bulunan esnafımıza Türk Bayrağı dağıtarak, şehrimizi kırmızı-beyaza bürümek olacak. İkincisi ise sosyal medya hesapları üzerinden coşkuyu vatandaşlarımızın evlerine kadar ulaştırmak olacak. Bunun için de 28 Ekim Çarşamba günü akşam saat 20.00’da şehir kalesinden yapılacak olan havai fişek gösterisi ile 29 Ekim Perşembe günü saat 20.30’da belediyemiz Harfane Grubu tarafından verilecek olan ‘Kahramanlık Türküleri’ konseri, belediyemizin YouTube, Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca 29 Ekim Perşembe günü gün içerisinde de belediyemizin anons sisteminden şiirler okunacak. Tüm vatandaşlarımızı havai fişek gösterisi ve konserimiz için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeye davet ediyoruz."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha