Ramazan Bayramı dolayısıyla Adıyaman Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen resmi bayramlaşma töreni vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın ev sahipliğini yaptığı törene, Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Adıyaman milletvekilleri, Alay Komutanı Albay Ercan Atasoy, Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Müftüsü Mehmet Taşçı, Mor Petrus ve Mor Pavlus Kilisesi Bölge Metropoliti Melki Ürek, Alevi kanaat önderleri, kurum müdürleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol üyelerinin, vatandaşlarla tek tek bayramlaşması ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve daha sonra söz alan protokol üyeleri, bayramların birlik ve beraberliğin doruğa çıktığı anlar olduğunu söyleyerek tüm islam aleminin ve Adıyamanlı hemşerilerinin bayramını kutladı.

Yapılan konuşmaların ardından edilen dua ile program sona erdi.

Bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri, İl Jandarma Komutanlığında personel ve askerle, Polisevi’nde polis memurlarıyla, rehabilitasyon merkezinde de koruma altındaki çocuklarla bayramlaştı.

Bayramlaşma töreni, şehit ailelerinin ziyareti ile sona erdi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha