Adıyaman Belediyesi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğumunun 1449. yıldönümü vesilesiyle 28 Ekim Çarşamba günü idrak edilecek olan Mevlid Kandili dolayısıyla düzenleyeceği Grup Ravza konserini sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayınlayacak.

Gerçekleştirilecek etkinlikle ilgili bilgi veren yetkililer, 28 Ekim Çarşamba günü saat 20.45’te başlayacak olan konseri takip etmeleri için tüm vatandaşları, Adıyaman Belediyesi’nin YouTube, Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarını takip etmeye davet etti.

Başkan Kılınç’tan kutlama mesajı

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ise tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Başkan Kılınç yayımladığı mesajda şunlara yer verdi:

"Efendimiz (SAV)’in dünyayı şereflendirdiği günün yıldönümü olarak kutlanan Mevlid Kandilinin tüm İslam alemine, ülkemize ve hemşerilerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Efendimiz (SAV) merhamet ve şefkat örneği olarak dünyaya geldi. Mekke’nin fethi esnasında korkudan titreyen bedeviye “Korkma rahat ol. Ben kral değilim. Ben ancak Kureyşli kuru et yiyen bir kadının oğluyum” diyecek kadar da alçak gönüllü olan, “Ümmetimden bana yakın olan; benim soyumdan gelen değil, yolumdan gidendir” diyecek kadar da ümmetine sevgi dolu olan Âlemlere Rahmet Efendimiz (SAV)’in doğum günü olan Mevlid Kandilinin bir kez daha tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha