Adıyaman’ın belirli noktalarında özellikle kış mevsiminde yaşanan aşırı yağışlardan sonra meydana gelen sel olaylarının önüne geçmek için çalışmalarını sürdüren Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri, bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi’nin altyapısını yeniledi.

ASKİM tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, yapılan çalışmalar sonucunda Cumhuriyet Mahallesi’nde daha önce yaşanan sel olaylarının önüne geçmeyi hedeflediklerini dile getirerek, “Şehrimizde yoğun yağışların neden olduğu aşırı göllenme problemi yaşanan yerlere müdahale etmeye devam ediyoruz. Daha önce Atatürk Bulvarı başta olmak üzere birçok noktada gerçekleştirdiğimiz müdahalelerin sonuncusunu Cumhuriyet Mahallesi’nde yapıyoruz. Yaptığımız bu çalışma ile bundan sonra meydana gelebilecek aşırı yağışlarda çevreyolunun sel sularına maruz kalmasını engellemeyi amaçladık. Gerçekleştirilen çalışma süresince sabır gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile sürücüler ise gerçekleştirilen çalışmanın önemine dikakt çekerek, yetkililere ve ekiplere teşekkür etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha