MÜSİAD Adıyaman Şubesi Başkanı Mehmet Sait Göksu ve Yönetim Kurulu üyelerine başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, "İlimize değer katan, Kentimizin gelişimi ve değişimi noktasında, İlimize ekonomik değer kazandırmaya çalışan MÜSİAD Adıyaman Şubemizin çalışmaları şehrimiz için büyük önem taşımaktadır." ifadeleri kullandı.

Başkan Kılınç, Belediye olarak, vatandaşlarımızın refahı için birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu çalışmalarımızın yanında sanayici esnaflarımızın ve işadamlarımızın işlerini kolaylaştıracak, sorunlarını çözüme kavuşturacak projelerimizin yanında şehrimizin ekonomisini daha da geliştirecek Ar-Ge çalışmalarımızı da tek tek hayata geçiriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hayata geçireceğimiz projelerle inşallah şehrimiz çok daha büyük kazanımlar elde edecektir. Bizler tüm bu çalışmalarımızı hayata geçirirken diğer yandan STK'larımızın da bu konudaki katkıları bizlere heyecan ve mutluluk vermektedir. Şehrimize değer katan STK'larımızın başında gelen MÜSİAD Adıyaman Şubesi, yapmış olduğu çalışmalarla bizlere ve şehrimize destek olmaktadır. "

MÜSİAD Adıyaman Şubesi Başkanı Mehmet Sait Göksu, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adıyaman Belediyesinin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini yaptıkları çalışmalarda başarılar dileyerek, ziyaretten dolayı Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha