İl Müdürü Çelik mesajında, “Öğretmenlik mesleği sadece eğitim, öğretim sürecinde edinilen bilgileri sınıfta öğrencilere aktarmak değil, bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir."dedi.

"Bizler 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' düsturuyla medeniyetler inşa etmiş bir inancın mensuplarıyız" diyen Çelik, şuifadelere yer verdi:

"Bu inançla, öğrenmenin de öğretmenin de kutsal bir görev olduğuna inanırız. Milli ve manevi değerlerimizi koruyup yüceltecek nesiller yetiştiren değerli öğretmenlerimizin üstün çaba ve gayretleri ile gelecekten hiçbir kaygımız ve endişemiz yoktur. Yavrularımızın hayata ve geleceğe hazırlanmasında gönüllü görev alan; Anadolu’nun her bir köşesine ilim ışığını saçmak için giden, neslimizin yetişmesinde emeği, alın teri, özverisi bulunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum."

Çelik, "Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, emekli ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha