Gölbaşı ilçesinde yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Yıl sonu Müdürler Kurulu Toplantısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir başkanlığında, Şube Müdürü Hasan Ataş ve İlçedeki okul müdürlerinin katılımıyla İbn-i Sina Sağlık Meslek Lisesi konferans salonunda yapıldı.
İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, okul ve kurum müdürlerine hitaben yaptığı konuşmasında, “Başarılı, güzel ve yoğun bir eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Emeği geçen idareci arkadaşlarımıza ve sizlerin aracılığıyla bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.İlçe genelindeki okullarımızda eğitim, öğretim, kültürel ve sosyal faaliyetlerde ciddi anlamda ilerleme kaydedildi. İlçemizde özelikle TEOG ve üniversite sınavlarına hazırlanmada çok büyük gayretler gösterildi.Okullarımızın yaz döneminde bütün onarım işlerini yaparak ve donatım eksikliklerini gidererek, yeni eğitim öğretim yılına hazır girmelerini istiyoruz.” dedi.
Toplantıda Şube Müdürü Hasan Ataş tarafından, görevli olduğu bölümler hakkında 2015-2016 eğitim-öğretim yılı sene sonu istatistikleri ve bölümlerle ilgili bilgiler aktarıldı. 
Toplantının devamında okul yöneticilerinden gelen soruları cevaplandıran İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, katılımcılara teşekkür ederek, iyi niyet dilekleri ile toplantıyı sonlandırdı.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber