TÜGVA, ortaokul öğrencileri için yaz tatillerinde okul yorgunluklarını çeşitli aktivite ve oyunlarla atacakları, arkadaş bağlarını kuvvetlendirecekleri, eğlenirken de kendilerini ahlaki ve manevi olarak geliştirecekleri bir ortam hazırlıyor.

 Program kapsamında öğrencilere, kültürel ve tarihi geziler, Kuran-ı Kerim’i güzel okuma, edep-ahlak dersleri, yüzme, futbol ve daha pek çok sosyal ve sportif etkinlikler düzenleniyor.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gölbaşı İlçe Temsilciği Başkanı Mehmet Emin Özdemir, “Türkiye Gençlik Vakfı olarak, geleceğin gençliğinde ahlakıyla, maneviyatıyla ve bilgi birikimiyle yer alıp, çevresine farkındalık katacak faydalı bireyler yetişmesine katkı sağlamak yegâne amacımızdır. Yaz kurslarında çocuklarımızın tatillerini dolu dolu geçirmelerini hedefliyoruz. Gençler; çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir yaz kursları yaşayacaklar. Yaz okulları süresince oyunlar oynayacak, arkadaşlık ve kardeşlik bağlarını güçlendirecek olan çocuklarımız nezih ortamlarda eğlenerek öğrenecekler.”dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gölbaşı İlçe Temsilciği Başkanı Mehmet Emin Özdemir, kurs bitiminde öğrencileri Gaziantep Hayvanat Bahçesi ziyareti yapılacağını ve çocukları yüzme havuzuna götüreceklerini söyledi. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha