Ziyarette AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, yaptığı konuşmada, Gölbaşı ilçesinde yatırımların yapıldığını belirterek, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’e ve ilçe teşkilatına teşekkür ederek, yeni yönetim ile 2019 seçimlerinde oy oranlarını daha çok çalışarak yükselteceklerini söyledi.
AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında ise herkesin Gelişmiş bir Gölbaşı istediğini belirterek, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir döneminde çok güzel projelere imza atıldığını ifade ederek, bu projelerin vatandaşlara parti teşkilatı olarak gidip ilçedeki tüm yatırımları anlatmak gerektiğini dile getirdi.

Aydın, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’in yeni emniyet binasının biraz daha genişletilmesi yönünde taleplerinin olduğunu belirterek, konuyu Emniyet genel müdürlüğü ile görüştüklerini, ayrıca İlçeye 300 kişilik yurt, tren alt geçidi, hızlı tren projesi, Besni-Gölbaşı yolunun genişletilmesi,  Çetintepe Barajı’nın ihalesinin yapıldığını ve 1 yıl içerisinde biteceğini sözlerine ekledi.
Ahmet Aydın, konuşmasında şunları söyledi:
“ Türkiye güçlü bir ülke. Türkiye kendi kaderini kendi tayin edecek liyakatte, kabiliyette güçlü bir lidere sahip. Ve böylede de cesur bir lidere sahip. Bugüne kadar orası izin vermeden, burası izin vermeden bir şey yapılmıyordu ancak şimdi hayır. Söz konusu millet olunca söz konusu ümmetin selameti olunca biz kendi irademizle kendi kararımızı verip kendi göbeğimizi keseriz. Ve bunu gösterdik, bunu da yaparız. İşte güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Bütün bu krizlere rağmen son 5 yılın Dünya’da en çok büyüyen 3 ülkesinden biridir Türkiye. Hatta 2017 yılının son çeyreğinde Dünya’nın en çok büyüyen ülkesi olduk. Bütün bu yaşadıklarımızı terör örgütlerini PKK’sı mı DEAŞ’ı mı YPG’si mi, PYD’si, DHKPC’si yani alfabede harf bırakılmamış bu kadar terör örgütüyle aynı anda mücadele veriyoruz.  Irak’ın hali Suriye’nin hali belli. Dünya’da olup biten belli. Türkiye’ye karşı yapılan darbe girişimleri ortada. Bütün bu olan bitenlere rağmen 5 yıl boyunca üst üste Dünya’nın en çok büyüyen üç ülkesinden biriyse ve son bir darbeden sonra yıl içerisinde büyüyen en büyük ekonomisi. Bu bize şunu gösteriyor. Geçmişte yazar kasalarla hükümetler dağılıyordu. Kitapçık fırlatmalarla gecelik faizler yükseliyordu. İşte bizim dönemimizde birçok sorunla boğuşmamıza rağmen büyümemiz devam ediyor. İşte bu Batı’yı rahatsız ediyor, birilerini rahatsız ediyor. Yani bu bölgede istikrar abidesi olmuş, bu bölgede ümmetin umudu olmuş bu liderin bu ülkeyi çekemeyenler var bunu biliyoruz. Onun için içerden ve dışarıdan her türlü şer şebekeleri, fitne fesat şebekeleri durmadan çalışıyor. Ekonomik olarak çalışıyor. Başka anlamda çalışıyor. Terör örgütlerini taşeron olarak kullanıyorlar. Şu ya da bu şekilde artık bu ülkenin ipinin onların elinden almasından rahatsızlar. Biz artık bu milletin emir ve talimatı ölçüsünde çalışırız. Onların emri ile değil. Türkiye bu noktaya geldi. Yeni Türkiye’dir.  Onlar eski Türkiye’ye döndürmek için 2019 geldikçe bu oyunlarını devam ettirecekler. Fitnesini fesadını bırakmayacaklar. “

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha