Anadolu Gençlik Derneği´nin   düzenlediği  Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması´nda   Gölbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi  öğrencisi ilçe  birincisi oldu.

Düzenlenen yarışmada  Gölbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi  öğrencilerinden Sena Ekinci ilçede 1. ,İlde 14. Oldu. Aynı okuldan  Merve Olcay 2., Merve Öksüz 4. Funda Süzen 8. ve Elifnur Alkan 9. Oldu.

Gölbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Recep Akbaşlı  ödül töreninde yaptığı konuşmada,  şunları kaydetti:

“Kızlarımızın  kendilerine özgüvenlerinin artması ve ilerideki  başarılara daha emin adımlarla yürümesi  maksadıyla böyle bir ödül töreni düzenlemeyi uygun bulduk.  Ben öncelikle  İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Şube Müdürlerimize , İmam Hatipler Derneği Başkanımıza ve Yönetim kurulu üyemize  çok  teşekkür ediyorum saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum”

Siyer-i Nebi Yarışması’nda   ilçe birincisi olan  Sena Ekinci İmam Hatip liseleri derneği tarafından Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde   tablet bilgisayar ile  ödüllendirildi. Dereceye giren diğer öğrenciler ise eşarp ve kitap  verilerek ödüllendirildi.

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman ise “Sizleri yetiştirmeye  vesile olan öğretmenlerimize ve bu işe organize eden  derneğimize  yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BHA

Editör: Adıyaman Haber