Gölbaşılı Siyasetçi-İşadamı  Mehmet Karahan, bir otelde düzenlediği toplantı ile genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Adıyaman Milletvekilli Aday Adayı  olduğunu açıkladı.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı İlhami Uluğ, yaptığı açılış konuşmasında CHP’nin çok geniş bir aile olduğunu söyledi.

Bu toplantının amacının Siyasetçi İş Adamı Mehmet Karahan’ın aday adaylığını açıklamasıyla ilgili olduğunu belirten Uluğ, Karahan’a başarılar dileyerek, Cumhuriyet Halk Partisine  hayırlar getirmesini temenni etti.

CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ise yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:

“CHP büyük bir aile, CHP’nin büyük bir aile olmasının dışında bu son süreçte yaşadıklarımızı göz önüne aldığımızda, Cumhuriyet Halk Partili olmanın cesaret istediği bu ortamda, hepiniz bu  ülkenin biriği ve bütünlüğü, Mustafa Kemal Atatürk’ün  kurduğu bu cumhuriyetimizin yaşaması için elinizi, kalbinizi buraya getirmenin şerefini yaşıyorsunuz. Bende  bu şeref ve onurla hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Sayın Mehmet Karahan ömrünün yarısını CHP’ye adamış bir arkadaşımız, hem bir abimiz, hem bir aile büyüğümüzdür. Deyim yerindeyse 90 yıllık dev çınarın  son temsilcilerinden birisidir. Kendisine bu yolda başarılar diliyor hepinize  katılımınız için çok teşekkür ediyorum”

– DIŞARIDAN GELİP KİMSE ADAY OLAMAZ

CHP Adıyaman İl Başkanvekili Mehmet Ülger ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“İki haftadır etkinliklerden dolayı karşınıza çıkıyorum. Bu arkadaşımız AKP’den neden bahsetmiyor diye aklınıza gelebilir. Değerli arkadaşlar, AKP’nin yolsuzluğu, hırsızlığı, herşeyi ortaya çıkmış. Bunu tartışmaya gerek yok. Yedi yaşından 70 yaşına kadar herkes bunları biliyor. Biz bunları biliyorsak bizim ne yapmamız gerekir diye bunun üzerinde çalışma yapmamız lazım. Sizlerden ricam,geleceğimiz için,çocuklarımız ,torunlarımız için birlikte hareket etmemiz lazım. Bizim yarınlara umutla bakabilmemiz için,taşların yerine oturabilmesi için CHP’yi iktidar etmemiz lazım. Başka çaremiz yok bunu birlikte bizler yapacağız. Madem bizler yapacağız,ayrılığı, gayrılığı, küskünlüğü ortadan kaldıracağız. Ben bu gün Gölbaşı’nda bunu gördüm onun için çok sevinçliyim. Ben aday adayı olan arkadaşlarıma da bir şeyi söylemek istiyorum. Bunu unutmayın . Geçen hafta burada yapılan toplantıdaki konuşmalarda dışarıdan birileri gelecek bu partiden aday olacak dediler. Ben ve yönetici arkadaşlarım bu partide olduğumuz müddetçe dışarıdan kimse gelip aday almayacak. Benim sizden ricam eğer aday olamazsanız, listeye giremezseniz bu gün nasıl çalışıyorsanız yarın da partinizde o şekide çalışın”

Siyasetçi- İşadamı , CHP Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karahan ise toplantıda yaptığı konuşmada, “Değerli Gölbaşılılar, Adıyamanlılar. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bana aday adaylığım için  onay ve destek verirseniz ben milletvekilliği için sizden 4 sene zaman istiyorum. Bana destek olmaya var mısınız ? Bu zamana kadar Adıyaman bir il olarak hak ettiği yere gelememiştir, diğer illerin gerisinde kalmıştır. Sizlerle el ele vererek Adıyaman’ımızın bu geri kalmışlığını diğer iller seviyesine çıkarmak için çalışacağım. Desteğinizi bekliyor ve hepnize saygılar sunuyorum sağolun var olun ” diye konuştu.

Aday adayı tanıtım toplantısı verilen öğle yemeği ile sona erdi.

BHA

Editör: Adıyaman Haber