Akşam saatlerinde Gölbaşı ilçesine gelen AK parti Adıyaman Milletvekili Dr.M.Murtaza Yetiş Çetintepe Barajının Temelinin Atılacağının ve Gölbaşı Hastanesinin ek ödeneğinin çıktığının müjdesini verdi. Yetiş, gece Gölbaşı Hastanesine de program dışı bir ziyaret gerçekleştirerek hastanedeki eksiklikleri tespit etti.

            Yetiş’e taziye ziyaretleri sırasında Gölbaşı hastanesi ile ilgili vatandaşların şikâyette bulunmaları üzerine, gece ani bir program değişikliği ile Gölbaşı Hastanesi’ne geçen Yetiş eksiklikleri yerinde tespit etti. ”Milletin hizmetkârı olduğunu her fırsatta dile getiren bir başbakanımız var. Bizler başbakanımız ifadesiyle milletin hizmetkârları olarak gece gündüz demeden çalışıyor vatandaşlarımızın sorunlarını direk kendilerinden dinliyoruz” diyen Yetiş, ziyaret sırasında hastane yönetimine vatandaşın mağduriyetine yol açacak olan eksikliklerin tamamlanması talimatını verdi.
ÇETİNTEPE BARAJININ TEMELİ 22 EYLÜL PAZAR GÜNÜ ATILACAK
           Çözüm süreci ve Suriye’deki gelişmeler hakkında da vatandaşların sorularını yanıtlayan Yetiş, Türkiye’nin güçlü devletlerarasında yerini aldığını, ortaya koyduğu yeni eserlerle de bu gücünü ispatladığını söyledi. Tüm Türkiye ‘ de olduğu gibi Adıyaman’da da birçok eserin kendi hükümetleri döneminde kazandırıldığını vurgulayan Yetiş, bu eserlerden birinin Gölbaşı İlçemiz için hayati bir öneme sahip olan Çetintepe Barajı olduğunu söyledi. 700 bin dönüm araziyi sulayacak olan bu önemli eserin faaliyete geçmesinden sonra köylümüzün kalkınmasında büyük bir etken olacağına inandığını belirten Yetiş, sulu tarımla birlikte hem ürün çeşitliliği artacak hem de çiftçimiz yılda birkaç ürün almış olacak. Bu durumda inanıyorum ki, bu bölgedeki vatandaşımız kısa bir sürede ekonomik olarak kalkınacak.” dedi.
Editör: Adıyaman Haber