Eğitimci-Yazar Oğuzhan Saygılı, yeni yayımlanan “Kitaplarla Söyleşi 1” kitabının imza günü ve söyleşi programı için Gölbaşı'nda kitapseverlerle bir araya geldi.

Saygılı, burada yaptığı açıklamada, "Kitaplar da dost gibi iyi seçilmelidir. " der Mustafa Kemal ATATÜRK bizde iyi dostlarımız ile iyi kitaplar seçerek ülkemizin en büyük sorunu olarak gördüğümüz okumama salgınına, kitapsız bir dünya tasavvuruna karşı meydan okuma olarak algıladığımız okuma seferberliği başlatan birçok şehirdeki dostlarımız gibi biz de Adıyaman Gölbaşından bu çağrıya kulak verdik. Kitabın dünyayı değiştireceğine inanan, okuma alışkanlığını kazanmış veyahut okuma alışkanlığını kazanmak isteyen, her yüreğe kapımız ve gönlümüz açıktır. “Okuduğumuz Kitapları Anlatıyoruz” etkinliği için bu hafta Gölbaşına geldik bizleri ağırlayan Türk Eğitim Sen ailesine teşekkür ederim" dedi.

 Gölbaşı Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Mahmut Yetişgen ise bu konuda şunları ifade etti:

"Hocam ve ekibi Kültür hayatımızda çok önemli bir boşluğu doldurmaktadır. Her geçen gün kültürel değerlerimizde yozlaşmanın arttığı bu dönemde hocam ve ekibi yılmadan usanmadan Anadolu’yu gezerek toplumumuza hem kitap okuma alışkanlığı kazandırmakta hem de Türk kültürünün canlanmasına vesile olmaktadırlar kendilerine teşekkür ederek sendikamızın plaketini takdim ediyoruz"

Kaynak : PHA
Kaynak: pha