Gölbaşı ilçesinde 60. Yıl Ortaokulu tarafından düzenlenen Kitap Kurdu Oluyorum projesinin ödül töreni yapıldı.

Ödül törenine Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Garnizon Komutanı Halit Çumak, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir,Şube Müdürü Hasan Ataş, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Töreni açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Erdal Karakaya, Kitapla yetişen nesiller başarı dolu ve iyi bir geleceğe doğru koşan insanoğlu olacaktır. Kendisini yetiştirmiş, okuyan fertlerin günlük sohbetleri bile farklıdır. Kitap okumanın imtihan hazırlığına da katkısı vardır. Kitap okuyan ve okuduklarını oldukça iyi değerlendirebilen öğrenciler öteki öğrencilere göre oldukça daha başarıya ulaşmış olmaktadırlar. 
Kitaplar yardımıyla kimi zaman uçan bir halıya biner, bilmediğimiz diyarlara seyahat ederiz; yeni arkadaşlıklar kurar, kimi zaman hüzünlerimizi kimi zaman neşemizi bu yeni arkadaşlarla paylaşır, asla tanımadığımız evlere konuk oluruz. Tarihin sayfalarında koşar adım dolaşır; destanlara, trajedilere tanıklık ederiz. Geçmişin elem verici vakalarını değiştirmeye gücümüz yetmese de geleceğimizi ancak kitaplardan edindiğimiz tecrübelerle inşa ederiz. dedi
Daha sonra söz alan Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, 60. Yıl Ortaokulu tarafından düzenlenen Kitap Kurdu Oluyorum projesini çok önemsediğini, öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırılarak, ailelerinin de kitap okumaya yönelmeleri sağlayarak, kitap okuma kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması sağlayacak olan projenin hazırlanmasında emeği geçen başta Okul Müdürü Erdal Karakaya, idareciler, Türkçe Öğretmeni Mesut Akça, okulumuzdaki diğer öğretmenlere ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum diye konuştu.
Tören sonunda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler hediyeleri verildi.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber