Konferans öncesinde çocuklar için palyaço gösterileri sunuldu. 
Eğitimci Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, Gölbaşı Belediyesince düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Gölbaşılılar ile buluştu.
Ailesinden ve hayatından örnekler sunarak iletişimin toplumdaki önemine dikkat çeken Kapaklıkaya, bu sunumunun ardından 15 Temmuz Ramazan Sokağı’nda düzenlenen etkinlikte konferans verdi.
Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, konferans öncesi yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak ilçede Kadir Gecesi Birlik ve Beraberlik iftarı vereceklerini belirterek, ilçeye teşriflerinden dolayı Kapaklıkaya’ya teşekkür ettiğini söyledi.
Kapaklıkaya,  konferansında, sevginin emek, bakım ve ilgi istediğini anlattı.
Aile içi iletişimde toplumun hep Batının dayattığı aile içi iletişim kanallarını kullanmaya çalıştığını belirten Kapaklıkaya, "Bizler hep batının bize dayattığı aile içi iletişim kanallarını eşler arasında kullanmaya çalıştık. Çocuklarımızı da o kanaldan besledik. Gerek aile içi etkili iletişimde gerekse çocuklarımızı yetiştirme sürecinde tertemiz tarihimize ve kültüre göz atmamız, ondan feyz alarak aile içinde eşimizle ve çocuklarımızla etkileşimimizi dizayn etmemiz daha yerinde olacaktır." dedi.
Konferans sonunda Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Kapaklıkaya’ya programa katılımından dolayı plaket takdim etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha