Gölbaşı Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen sertifika programına, Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir,  KOSGEB Müdürü Muhammet Şükrü Mısırlı, Birlik Başkanı Ziya Duranay,  Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Kemal Duman, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Şahin, Ziraat Odası Başkanı Doğan Güven, Esnaf Odası Başkanı Latif Kocaman ve kursiyeler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Esnaf Odası Başkanı Latif Kocaman, esnaf odası başkanlığı olarak ilçenin ekonomisini canlandırmak adına her türlü yeni fikre açık olduklarını belirterek, bu tür girişimleri desteklemeye her zaman hazır olduklarını söyledi.

KOSGEB Müdürü Muhammet Şükrü Mısırlı ise konuşmasında, KOSGEB’in öneminden ve girişimcilik sertifikasından bahsederek, her yerde geçerli bir sertifika olduğunu ve ülkenin herhangi bir ilinde yada ilçesinde işlerini kurabileceklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise konuşmasında küçük işletme olarak başlayıp büyük işletmeye dönüşen birçok örneğin olduğunu belirterek, açılacak iş yerlerinin hem istihdama yönelik hem de ticareti canlandıracak nitelikte olduğu takdirde ilçeye de faydasının olacağını söyledi.

Kaymakam Murat Zadeler ise konuşmasında girişimcilik kursunu bitirenleri tebrik etti.

Konuşmalardan sonra kursu başarıyla  bitirenlere girişimcilik sertifikası verildi.

PHA

Editör: Adıyaman Haber