Alınan bilgiye göre, olay, sabah erken saatlerinde Gölbaşı- Adana karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi.

Adana istikametinden Bingöl, yönünde ilerleyen Sezgin D., yönetimindeki plakası öğrenilemeyen arı kovanı dolu kamyon bariyerlere çarparak devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından kamyonda bulunan kovanların sahipleri Ramazan B. ve oğlu Hamza B., ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılar burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

-OLAY YERİNE KİMSE YAKLAŞAMADI

Kazanın ardından 250 kovan yola savruldu. Parçalanan kovanlar içinde bulunan arıların dışarı çıkması nedeniyle kaza yerine ise kimse yaklaşamadı. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri giydikleri özel kıyafetler ile kaza yerinde önlem alırken Bingöl Arıcılar Birliği'nden 4 araç ile gelen arıcılar tarafından savrulan arı kovanları toplandı. Toplanan kovanlar başka araçlar ile Bingöl'e götürüldü.

Kaza sonrası Gölbaşı İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından tazyikli su ile temizlendikten sonra kamyon, kurtarıcı tarafından kaza yerinden kaldırıldı.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha