Atandığı günden bu yana yaptığı faaliyetlerle davasını her şekilde savunan bir kişi olduğunu gösteren Başkan Mehmet Ertürk, kendisi gibi gençlere de örnek davranışlar sergileterek halkın sevgisini ve saygısını kazanmaya devam ediyor.

Ertürk, yaptığı açıklamada, "Bu onurlu görevi üstlenmiş olduğu günden bu yana başta çevre temizliği olmak üzere bir çok çalışmalarda bulunduk. Gençlerimiz çalışmalarını büyük özveri ve sevgiyle yapmaktadırlar. Başta Gölbaşı tabiat parkı ve sonrasında Günaydın cami’sinde yapmış olduğumuz temizlik çalışmalarımız halk tarafından takdirle karşılanmıştır. Biz bu görevde olmayı seçerken sadece başkan olmayacağımızı gerekirse çevreci gerekirse hayvan sever,gerekirse mazlumun yanında olan insanlar olacağımızı dile getirmiştik. Sözde değil fiili çalışmalarımızı her daim sürdüreceğimizi beyan etmek isterim. Bunlara benzer sosyal faaliyetlerimizin devam edeceğinden şüpheniz olmasın.Ocağımız bir eğitim ve kültür vakfıdır. Tüm gençlerin her zaman arkasındayız. Eğitim hayatlarında her zaman destekçileri olacağız. Topluma yararlı gençler yetiştirmek her zaman gayemiz olacaktır. Tüm gençlerimize ocak kapımız açıktır." dedi.

Başkan Ertürk Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanlığına atanmış olması münasebetiyle gölbaşı esnafına tanışma mektubu ve 35 kuruş sabah siftahı bıraktıklarını dile getirerek, “35 kuruş bizim için büyük önem taşımaktadır. 35 kuruş şehidimiz Yusuf İmamoğlu’ndan bizlere kalan en büyük mirastır." açıklamaların da bulundu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha