Açılışa, Gölbaşı Kaymakamı Can AKSOY, Garnizon Komutanı Bekir GAZNEVİ,Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf ÖZDEMİR, Askerlik Şubesi Başkanı Bekir GAZNEVİ, Gölbaşı Jandarma Komutanı Erdinç AĞCAKOYUNLU, Balkar Belediye Başkanı Orhan ORHAN, Orman İşletme Şefi Mutluay DOĞAN, Sosyal Hizmetler Müdürü Arif ÖZDEMİR, Adıyaman Türk Ocakları Başkanlığına vekaleten Hars Heyeti Başkanı Samet ZENGİNOĞLU, Türk Eğitim Sen Adıyaman Şube Başkanı Şemsettin AĞAR, Türk Eğitim Sen Gölbaşı İlçe Temsilcisi Mahmut YETİŞGEN, Türk Eğitim Sen Besni İlçe Temsilcisi Fuat AKDENİZ, Ülkü Ocakları Gölbaşı Temsilcisi Metin ÇIRAKOĞLU, Atatürkçü Düşünce Derneği Gölbaşı Temsilcisi Mustafa ÇİÇEK, CHP İlçe Başkanı Emine KÖSELER, MHP İlçe Başkanı Mustafa ÇIRAKOĞLU, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasin BİÇERLER ve hayırsever işadamları ile vatandaşlarımız katıldı.

Gölbaşı Kaymakamı Sayın Can AKSOY; “25 Mart, Türk Ocakları’nın açılış yıldönümüne denk getirilmiştir. Pazar günü olmasına rağmen gayet ciddi bir kalabalık toplandığını görmekteyim. Gölbaşı ilçemizde Türk Ocakları’nın açılmasından memnun oldum. Gölbaşı ilçemizde de, Türk Ocakları İnşallah aktif bir şekilde fikir ocağı olarak uzun yıllar faaliyetlerine devam eder. Sizlerden de Ahmet AĞAOĞLU’nun ilk açılıştaki heyecan ve gayretlerini devam ettirmenizi diliyorum.” dedi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf ÖZDEMİR ile kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdi.

Türk Ocakları Gölbaşı İlçe Temsilcisi Mehmet ÇATLAKCAN, gelen misafirlere teşekkürlerini ilettikten sonra; “25 Mart 2018, Türk Ocaklarının 106. kuruluş yıldönümüdür. Asırlık bir dev çınar olan Türk Ocakları günümüze kadar eğitim, kültür ve fikir alanında Türk Milletinin faydasına olacak tüm çalışmaların öncüsü ve destekçisi olmuştur. Türk Ocakları Gölbaşı Temsilciliğimiz de inşallah bu alanda ki faaliyetleri ile ilçemizde çalışmalarda bulunacaktır.”

Editör: Adıyaman Haber