Gölbaşı Salkım Anaokulu’nda  Okul Öncesi Eğitim Öğretmeni Ayşe Durmazcanlı koordinesinde "Orff Time" adlı e-twinnig projesi başladı.

"Müzik ruhun gıdasıdır ve iyileştirici bir yönü vardır" diyen Gölbaşı Salkım Anaokulu Müdürü Fatih Karagöz, yaptığı açıklamada, şunları ifade etti:

"Projemizde okul öncesi eğitimde sıklıkla kullandığımız etkili müzik eğitimini; beden, ritim, hareket ve enstrümanlarla harmanlayarak, orff yaklaşımı ile vermeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimizin eğlenerek sanatsal becerilerini geliştirmelerini, yaratıcılıklarını ve kendilerine olan güvenlerini arttırmalarını istiyoruz. Ayrıca çocukların bu çalışmaları evde ve okul dışı ortamlarda da sergileyip hayatının içine katmalarını amaçlıyoruz.

Ülkemizin farklı ilerinde görev yapan 10 öğretmenin ve Azerbeycan'da görev yapan bir öğretmenin koordinesinde devam eden proje, Gölbaşı Salkım Anaokulu'ndan Ayşe Durmazcanlı öğretmenimiz koordinesinde öğrencileri ile birlikte yürütülmektedir. Özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı öğretmenimiz Ayşe Durmazcanlı' ya teşekkür ederiz. Salkım Anaokulu olarak "Her zaman daha iyisi ve yenisini yapmalıyız" sloganımız doğrultusunda çalışmalarımıza katkı veren tüm paydaşlarımıza şükranlarımızı sunarız."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha