Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen program İlçe Emniyet Müdürü Komiser Şahin Gül tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

 Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Program ardından İlçe Emniyet Müdürü Şahin Gül, Başpolis Hacı Bayram Özkan ve polis memurları Ayten Güner,  Elis İlayda Can, Kaymakam Mutlu Köksal’ı ziyaret etti.

Kaymakam Köksal, burada yaptığı konuşmasında, Türk Polis Teşkilatı'nın 176. yıl dönümünü kutlayarak şu ifadelere yer verdi:

"Emniyet Teşkilatı, şan ve şeref dolu bir şekilde geçen 176 yıl boyunca adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini ifa etme gayreti içinde özveriyle çalışarak, sadece suçluyu yakalamak değil suçun önlemesi noktasında da gece gündüz demeden fedakar bir şekilde görevlerini sürdürmektedirler. 

Barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerinin sağlanmasında hiçbir tehdide boyun eğmeyen Kahraman Türk polisimizin 10 Nisan Polis Haftasını kutluyor ve geçtiğimiz 176 yılda olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da üstün başarılar göstermeye devam edeceklerine inanıyorum."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha