Gölbaşı Belediye Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, Gölbaşı Kaymakamı Mutlu Köksal, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, köy ve mahalle muhtarları ile kurum amirleri katıldı. 

Gölbaşı Kaymakamlığı görevine iki hafta önce başladığını ifade eden Kaymakam Köksal:” Yeni kaymakamınız olarak Gölbaşı için elimizden gelen her türlü gayreti,mesaiyi çabayı harcamaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu bağlamda belediye başkanlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız,tüm kurumlarımız,basınımız,vatandaşlarımız ile hep birlikte el ele gönül gönüle Gölbaşı İçin ne gibi yatırımlarda bulunabiliriz? Taş üstüne taş kim koyabilir? Her zaman fikir alış verişi içerisinde mesai birlikteliği içerisinde birlikte Gölbaşı'na hizmet edeceğiz."dedi.

Kaymakam Köksal, bundan önce kaymakamlık görev alanına giren beldelerde ,köylerde alt yapı çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını ufak tefek eksikliklerin ve aksaklıkların olabileceğini belirterek, şunları ifade etti:

"Bunla ilgili bundan sonraki çalışma dönemimizde ben de elimden geldiği ölçüde gerek il ile koordinasyonu açık tutarak,gerekirsa  bakanlıklarımızla iletişimi kuvvetli tutarak hep birlikte omuz omuza çalışacağız. Bundan sonraki görev sürem içerisinde kapımımın hepinize açık olduğunu belirtmek isterim.Kapım şundan dolayı açık.Gölbaşı ile ilgili, genele yönelik  ,kamuya yönelik ne olursa olsun mesai kavramı gözetmeden bunu hep birlikte yerine getireceğiz.Bizim çalışmalarımzı Gölbaşı için olacaktır.Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.

Gölbaşı ile ilgili yatırımların ve sorunların görüşüldüğü “Muhtarlar ve Vatandaşlarla Buluşma” toplantısı soru-cevap şeklinde devam etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha