Gölbaşı Belediyesi Meclis Salonunda yapılan genel kurul toplantısında oy çokluğu ile Gölbaşı Kent Konseyi Başkanlığına Lütfiye Vuruşkan seçildi.

Vuruşkan, burada yaptığı konuşmasında, önceki kent konseyi yönetimine Gölbaşı için yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kent konseyi olarak bundan sonra paydaşlarıyla ve gönüllülerle tüm halkla Gölbaşı’na en iyisini yapabilmek için çalışmalarını ellerini taşın altına koyarak yapacaklarını ifade eden Vuruşkan, "Gölbaşı Kent Konseyi’ni, örnek ve saygın bir yapı haline gelmesi için çalışacağız. Güçlü çalışma kadromuzla, birlik ve beraberlik içerisinde belediyemizin bizlere verdiği destekle toplumun kangren haline gelmiş sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağız. Başta muhtarların, dernek yönetimlerinin kent konseyi idaresinde yer alması sorunların çözümü noktasında çok önemlidir. Bu nedenle bugün yapılan kent konseyi seçimlerinde bizi yalnız bırakmayarak oy kullanmaya gelen STK’lara, derneklere, oluşumlara ve muhtarlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha