Programa Gölbaşı Kaymakam Vekili Ahmet Gencer, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, Gölbaşı Emniyet Müdür Vekili Cemal Avan, Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, İlçe Müftüsü Selami Sayın,Milli Eğitim Şube Müdürleri Müslüm Ayaz ve Ali Durmaz, Mal müdiresi Safiye Asuman Kara, okul müdürleri, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ve usta öğreticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Halk eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Uçar, yaptığı konuşmada, “Milli Eğitim faaliyetleri içerisinde Halk Eğitim Merkezlerinin büyük bir yeri ve önemi vardır. Halk Eğitim Merkezleri her yaşa, ilgiye, çağın ihtiyaçlarına uygun eğitimlerin verildiği hayat boyu öğrenme merkezidir.” dedi.

Programda konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Gölbaşı Halk Eğitim Merkezimiz de açtığı; sportif, kültürel, meslek edindirme, müzik, resim ve sosyal kurslarla ilçemiz insanına hizmet vermektedir.” dedi.

Açılış töreninin ardından protokol Halk eğitim merkezi kursiyerlerin hazırladıkları çalışmaları ve öğrencilerimizin hazırladıkları TÜBİTAK 4006 proje sergisini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha