Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen sergiye Adıyaman Vali Yardımcısı ve Gölbaşı Kaymakam Vekili Adem Kaya, Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Ahmet İşler, kurum amirleri, vatandaşlar, usta öğreticiler ve kursiyerler katıldı.

Halk Eğitim Merkezlerinde her yaştan insanın ilgi ,yeteneklerine uygun kurslar düzenlendiğini ifade eden Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Uçar, şunları kaydetti:

”2108-2019 Eğitim-Öğretim yılında 52’si mesleki kurs,13’ü okuma – yazma kursu,131’i genel kurs olmak üzere 25 alanda 196 adet kurs açtık. Bu kurslarda 3386 kursiyerimiz belge almaya hak kazandı. Ayrıca kurumumuzda mezun öğrencilere yönelik Türkçe,Matematik,Tarih,Coğrafya,Fizik,Kimya,Biyoloji ve Felsefe derslerinden destekleme ve yetiştirme kursları açıldı.Bu kurslardan da 120 kursiyer faydalandı.”

HEM bahçesinde kursiyerler tarafından hazırlanan bağlama, gitar, keman dinletileri, skeç ve halk oyunları, muay thai, eskrim gösterileri düzenlendi. Gösterilerin ardından Kaymakam Vekili Kaya tarafından serginin açılışı yapıldı.

Sergiyi beraberindekilerle beraber gezerek kurs yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Vekili Kaya serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen kurslarda eğitim gören kursiyerler tarafından el emeği göz nuru eserlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha