Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesinin ikinci etabının 2 milyon 880 bin 770 liraya gibi bir maliyetle yapılacağını belirtti.
Özdemir, açıklamasında, şu bilgileri verdi:
“Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projemizin ilk etabı olan 1500 metrelik yerin daha önce düzenlemesi yapılmıştı. Şimdi ise kalan 1500 metrelik kısmı Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunduğumuz projenin kabul edilmesinin ardından ihaleyi alan firma ile sözleşmesini imzaladık, yer teslimini yaptık. 180 gün içerisinde Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesini tamamlanacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından desteklenen projemiz 2 milyon 880 bin 770 liraya gibi bir maliyetle yapılacak olup, ihaleyi alan firmayı da tebrik ederek, çalışmalarından başarılar diliyorum. 
Proje tamamlandığında,  ilçe halkımız için güzel bir mesire alanı yapılacak ve ilçe halkımız göl kenarında güzel bir piknik alanına kavuşarak burada gezip eğlenebilecek bir alana da kavuşmuş olacak.” 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha