Köseler, mesajında, Kovid-19 salgını, sebebiyle sevdiklerimizden dostlarımızdan uzak kalmanın burukluğu ile her zaman ki bayramlarımız dan farklı bir bayram geçirileceğini kaydetti.

Salgının, Ramazan ayının sabır, bağışlama, bereket, ibadet, paylaşma ve adaletle özdeş olması gereken yaşamımızın ne kadar önemli olduğunu da gösterdiğini vurgulayan Köseler, şunları ifade etti:

"Ramazan ayının ruhuna ve sosyal devlet ilkesine uygun olarak kimseyi ötekileştirmeden ve ötelemeyip kayırmadan yardımlaşma ve dayanışma içerisinde bu zor günlerde Gölbaşı olarak güzel bir örnek sergilemeye devam edeceğiz. Bu zor günlerin hep beraber üstesinden gelebileceğimize inancımız ilk gün ki gibi..Tekrar eski bayramlar da olduğu gibi yine dostluk kardeşlik duygularıyla sevinci hüznü hep beraber paylaşacağız. Ülkemizde hakkın, hukukun ve adaletin hakim olması gereken bir Türkiye hedefine doğru, hep birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bu duygularla zor günlerimizi en kısa sürede birlikte atlatmak ve umudumuzu daha da çoğaltmak temennisiyle Sağlık, huzur ve özlemle sevdiklerimizi yeniden kucaklayacağımız, umutların ve güzelliklerin yeşereceği güzel günler dileğiyle Ramazan Bayramınızı yürekten kutluyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha