Gölbaşı Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla yapımına devam edilen Botanik Park’ta Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ve Belediye Başkanı Yusuf Özdemir incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, burada yaptığı açıklamada, Kurugeçit ve Yavuz Selim Mahallesinde yaklaşık 20 dönümlük bir arazi üzerine Kültür ve turizm Bakanlığı tarafından finanse edilen Botanik Park çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirterek, alt yapısı tamamlanan parkın peyzaj çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Başkan Özdemir, açıklamasında şu bilgileri verdi:

“20 dönüm üzerine güzel bir park inşa etmekteyiz. Parkın alt yapısını tamamladık. Üst yapı olarak ise ağaçlandırma ve çimlendire çalışması yaptık. Parkın içerisine modern çocuk oyun alanları ve spor aletleri de yerleştirdik. Ayrıca her yere güzel oturma grupları getirdik. Yavuz Selim Mahallesi’nde devam eden Botanik Park içerisinde ayrıca bir amfi tiyatro yapıyoruz. 750 kişilik bu yerde yaz günleri en güzel programlarımızı sergileyeceğiz. İlçe halkımıza şimdiden hayırlı olmasını dilerim.”

İncelemelerde Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan, İl Genel Meclis Üyeleri Emrullah Kara ve İsmail Kuşoğlu da yer aldı.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber